Kategorier
Surfing

GI-GASS! surf-camp 2006

gjengenmedbrettMe gjentar suksessen fra i høst, og kjøre på med GI-GASS surf-camp på Bore fra fredag til mandag. Dette var den mest populære GI-GASS aktiviteten i høst, og i Tigerstaden har det vert masing om ny tur helt siden jul!

Fra Oslo stiller det 17 neper og nepinner, med store forventninger og godt humør. De ivrigste sjelene reiser over allerede onsdag kveld, men de fleste kommer på fredag og er klare for 3 dager med surf, pils og solnedgang…

Booking og arrangementsansvarlig Joppis har fiksa utstyr og leid hytter for heile helgå. Det blir flere små hytter denne gangen, så festen får vi ta på strandå! Ellers er det bare å ønska velkommen alle jallawebbsmedlemmer til føling i fjæra på fredag! Snakkes:)

www.gi-gass.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *