Kategorier
Ski

Røldal Freeride Challenge 06

RFC - LogoIdag startet Røldal Freeride Challenge, norges største og viktigste frikjøringskonkurranse. Fri Flyt rapporterer fra RFC etterkvart som ting skjer. Prekvalifiseringa idag skjer i velkjente Saudasvingen.

Me stiller mannsterke på Hagaminne Camping og i Røldal Skisenter for å bivåne norgestoppen i frikjøring!

Veret er strålande der oppe, har fått rapporter om ymse snøforhold (gjennomslagsskare), men det blir fort tint opp av Nelly! Hiv deg av kontorstolen og ta turen til Røldal i helga!

Ski you later!

6 svar til “Røldal Freeride Challenge 06”

TV2’s reportasje fra Røldal kan ses på http://www.tv2.no – klikk deg inn på web-tv og sett på dagens God Morgen Norge. Reportasjen starter ca 1t20min ut i sendingen. Vel verdt å bruke 10min på!!

Historien om den kriminelle Sverre:

Jeg sitter i fred og fordragelighet og sipper til den nykokte kaffien min. Telefonen ringer og herremannen som presenterer seg viser seg å være lensmannen på Hjelmeland. Han kunne fortelle at det hadde vært innbrudd på Marine Harvest, og i den forbindelse var Sverre observert på området. Jeg fortalte at ja, jeg hadde vært der, men bare for å slippe av en haiker vi plukket opp i Røldal, for så å kjøre direkte videre til Stavanger. Dette kunne jeg bevise med ferjebilletten. Han ba meg videre om å gi et signalement på denne «haikeren», hvorpå jeg sa at det var en litt sluskete, illeluktende (med et hint av alkohol) lyshåret kar på ca. 180cm. Han var kledd i noe som kunne minne om skiklær og hadde en rød topplue som kunne minne om en «indikatorlue». Indikatoren var på halvfull.

Lensmannen takket for opplysningene og skulle prøve å ettersøke denne mystiske karen. Så nå får vi bare vente å se, Sverre er iallefall ingen kriminell automobil.

Denne sluskete, illeluktende (med et hint av alkohol) lyshåret kar på ca. 180cm, kledd i noe som kunne minne om skiklær og hadde en rød topplue kan også bevise sin uskyld med sin ferjebillett ;-D

Jøsses.. bra observert.. Sverre var jo kun innom ca 1,1 minutt.

Ein oppvakt truckdriver såg jo ganske rart på Gangster-Sverre når an seig mot inngangsdøra..

Ikkje rart dei ringte deg.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *