Kategorier
Ski Snønuten Open

SNO og Media

Den siste tiden har mediatrykket mot Snønuten Open bare tatt av. Dog godt hjulpet av ikkje nevnte pr-kåte deltakere.. Det blir etterkvart vanskelig å unngå at aviser skriver om oss, så derfor mener eg at vi må ta kontrollen over det som kommer ut. Som rennsjef kommer eg her med ett forslag til kordan vi skal forholde oss til media, då gjennom etpar krav vi stiller til de som ønsker å skrive om oss:

1) Aviser som ønsker å skrive om SNO, må sjøl være med på turen og delta på renn og bankett som vanlige deltakere. (Her er det ingen bønn! Ingen får sitte i Stavanger å skrive om oss!!)
2) Kun 3 aviser pr år (suldalsposten har førsterett).
3) Rennsjef og web-ansvarlig får lese gjennom det som blir skrevet før det kommer på trykk.
4) Journalistene må inviteres av en deltaker med minst 3 års erfaring fra SNO.

21 svar til “SNO og Media”

Tatt av og tatt av fru blomkål. Det er vel mer en henvendelse som ble turned down en aldri så liten bisetning i en artikkel om toppturer og et ønske om å være med. Trur nok ikkje dette kommer til å bli et vedvarende, stort problem. Det beste, trur eg, vil være å ta det som det kommer, og ikkje knytte oss opp til et regelverk som hemmer hele SNO-flowen som en trippelknyttet tvangstrøye. Eller kva Pinochet?

Denne/disse pr-kåte deltakerne, kan eg ikkje sjå kven er, og eg trur neppe nåken har dratt i disse velkjente trådene for å få dekning i media. Rene tilfeldigheter tipper eg. Eller kva mr. paranoid?

Og KVA er vitsen med å begrense det til 3 aviser pr. år? Pointet med å unngå pressen er vel å unngå oppmerksomhet, og et evt. ansvarsforhold hvis det skjer noe?

Seie ikkje akkurat at me skal være oppsøkende, men snille, små journalister som ønsker å være med, må man da ikkje sjå som ein trussel (for å komme før en ned 🙂

1) Aviser som ønsker å skrive om SNO, må sjøl være med på turen og delta på renn og bankett som vanlige deltakere.

Den er fin.. Men som Lise påpeiker, skeptisk til dokumentasjon av galskapen på Mo.. hehe

2) Kun 3 aviser pr år (suldalsposten har førsterett).

Begrensningen der trur eg aldri kjem til å bli noko problem 😉 Er ikkje _så_ mange som er intereserte i rennet..

3) Rennsjef og web-ansvarlig får lese gjennom det som blir skrevet før det kommer på trykk.

Den er grei, kjekt å lese før alle andre..

4) Journalistene må inviteres av en deltaker med minst 3 års erfaring fra SNO.

Tja sikkert ok det og 🙂

@Lise
Viss journalisten er med på banketten, så får du bare sørge for å få dei med på ein drikkelek og to, så husker dei mindre når dei skal skrive artikkelen 😉

he he…må nok smugle med meg noe sterke saker fra Sweden då!!! hvis ikkje får eg nok aldri komme hjem i´gjen…
Eg synes at vi ska sette opp noen ekstra regler, Mr sno-general!! som feks gratis fodla for alle deltakere;-) (ei fodla fra hvert mediaomslag)eller gourmet-buffè på snönuten-toppen med shampagne kalas… Må de, så får de slida, e mi meining. Så det å!!!

Ikkje diktatur.. opplyst enevelde 🙂
Det er nåke heilt aent..
Syns yalla summerte opp bra ovenfor her. Det viktigste er at skal nåken skriva om SNO så må de ver med på turen! Då får de et bedre inntrykk at ka som skjer og.. det kan me vel einast om? (ikkje at det gjør nåke fra eller til:))

Hill deg Mazza;-D bra at nåken tar kontroll over begivenhetene – tror alle vett hvor stygt det kan bli om bilder / beretning fra banketten kommer på trykk… Sølve Stiansen stiller ikke til start – så slikt sett er vi nokonlunde trygge!!

Hepp!
Har eit forslag: Dersom det absolutt MÅ skrivast om SNO (som eg personleg ikkje syns er nødvendig), så bør me sjølv ta ansvaret. Det må kunne gå an å lage ei sak sjølv som me kan sende inn. Fordelane med dette er åpenbare:
1) Me har full kontroll øve ka som blir skreve (og viktigare: ka som IKKJE blir skreve…;))
2) Me kan velge ut bilder og vinkling etter korleis me vil framstå og kva fokus me vil ha
3) Me vil få penger til oss sjølv, og ikkje ein eller aen jalla journalist i eit blad. Artikkelhonorar-pengane kan spyttast inn på ein SNO-konto som igjen kan brukast til vandrepokal, etc. etc.

Peace out

Øystein (med ferdig kondom-dress…;))

Det ville være svært uheldig dersom det skulle lekke bilder frå banketten ut til media uten rennsjefens diskre sensur………. 🙂

Mvh
Stamp-draugen!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *