Kategorier
Ski Snønuten Open

Snønuten Open 2006

Snonuten i bakgrunnenPåsken nærmer seg med stormskritt og det er snart klar for vinterens vakreste eventyr, Snønuten open 2006. Dette så etter hvert tradisjonsrike rennet går som vanlig av stabelen påskeaften lørdag 15.04. Været har ikkje spelt heilt på lag denne vinteren, og forholda er kanskje ikkje like gode som de har vært tidligere år med tanke på snømengder, men det blir likt for alle og endå kan mye skje!

Rennet i år er kanskje mer åpent en nåken sinne! I tillegg til de vanlige nepene fra Sand og omegn er det flere debutanter som vil bli farlige. Vi har for første gang fått med skolerte alpinister og i tillegg kommer kanskje den regjerende norgesmester i fjelltelemark fra Sirdalen skiklubb.

Det blir som vanlig stor bankett på Mo Laksegard etter rennet. Stampen står klar til afterski og i disse e-coli tider vil eg anbefale alle å være tidlig oppi, for der pleier det og utvikla seg nåken skumle bakteriekulturer utover kvelden! For de som trenger overnatting er det booka leilighet på stedet. Får vi fylt opp denne blir det ikkje mange kronene på kver. Fordelen er og at du slepper å ta taxi heim fra nachspielet!

Vi møtes alle som vanlig til rennmøte og trekking av startnummer langfredag kl 2000 på Mo Laksegard. Viss du ikkje stiller der må du gi beskjed om at du allikevel skal vær med, sånn at vi får fiksa startlister og booka bankett!

Spørsmål om renn, trasè, bekledning, bankett,overnatting,smøring, og eventuelle bestikkelser kan sendes til madsdrange@hotmail.com.

Klikk deg videre for å lese rennsjefens vurdering av nokon av årets deltakere!

Rennet:

LagbildetJoppe: Har rekordmange skidøgn på baken denne vinteren og kommer han opp til topps vil han være farlig i år.

Steinar: Tidenes mestvinnende har aldri stilt opp i SNO uten å vinne. Sjansene for at han tar pokalen med heim til Vikedal også i år er stor, men i fjor var det bare 3 fattige sekund som skilte han fra sølvet. Kanskje blir han vippa ned fra tronen i år?

Jon Øyvind: Har vert i Sør Amerika heile vinteren, men er sulten på revansj etter det sure 3 sekunds tapet i fjor. Spørsmålet er om han har klart å rista av seg alle tropesjukdommene..

Aslak: Har som vanlig underrapportert om formen, men kjenner vi han rett ligger han nok i hardtrening. Får han kontroll på nervene kan det kanskje endelig lykkast for denne nervebunten!

Yalla: Har kjøpt seg trekkere i år og blir farlig. Det blir imidlertid viktig for han å trekke et seint startnummer så han får ned pulsen før start. Det er langt ned og mange minutt i hockey..

Øystein: Er bedre trent en nåken sinne, og har i følge sikre kilder fått tak i fartsdress.

Helge Svandal: Rennets første skolerte alpinist og dette legger naturlig nok et lite favorittstempel på denne karen. Debuterer i år og i følge servicemannen hans har han bedre ski en nåken sinne. Absolutt ein å se opp for!

Lars B: Har gått stille i dørene, men sneket seg oppover resultatlistene år for år. Etter et år på offpistlinja i Alta, og sikkert flest skidager av samtlige ligger alt til rette for at Lars kan ta steget heilt opp denne gangen.

Lise: Ryktene går om en Lise i toppform og med høye ambisjoner foran årets SNO. Men kanskje er det litt ambisiøst å stille i ett så stort renn som SNO kun en uke etter SBCC?
Vi får se, men Lise er uansett en sterk utfordrer.

Banketten:

Mazza paa bankettOle: Etter store treningsdoser heile vinteren er Ole nok kanskje den største favoritten. Spørsmålet er om han klarer å slippe opp tilstrekkelig med trening i ukene før, sånn at han ikkje går på en Bjørgen smell og stiller overtrent..

Yalla: Har vist en nedadgående formkurve hele denne vinteren. Er imidlertid i stand til å overraske og kanskje blir dette dagen då yalla kommer tilbake med full styrke!

Kjetil E: I Bad Gastein viste Kjetil at han absolutt er å regne med på banketten. Han var lett og fin i kroppen heile uka og stiller nok sterkt på SNO banketten. Spørsmålet er om han klarer å holde temperamentet under kontroll og holde fokus gjennom heile kvelden.

Lise: Er alltid å regne med og en klar pallkandidat i kvinneklassen. Flere år med et utsvevende urbant partyliv i Sverige, samt lengre treningsopphold i østerrike og stryn gjør at Lise stiller godt forberedt til årets bankett!

Bjarte: Har denne vinteren vist en utholdenhet utav det villeste felsenbad, og stiller sterkere en nåken gang før. Kan jo nevne at under et treningsopphold i østerrike kjørte bjarte løpet sammenhengende i 12 timer uten å kny. Har nok prikka toppformen bra og er en klar gullkandidat.

Ivan: Skal eg setta ein knapp på nåken denne gangen må det allikevel bli Ivan. Som en av de mest rutinerte deltakerne viste han i fjor virkelig vinterveien backountry Mo Laksegard. Ivan kjører hardt men alltid kontrollert. Fjorårets fakie-mageplask-to-the-stamp-and naked-swimmen overraska til og med ein vetaran som Bjørn M. Uten å selge ivan før Smirnoff Icen er i magen, tror eg de færreste vil kunne konkurrere med han!

Rennsjefens tips er altså:

Rennet

  1. Steinar
  2. Helge Svandal
  3. Lars B

Banketten:

  1. Ivan
  2. Yalla
  3. Kjetil E

Ski or die!!

31 svar til “Snønuten Open 2006”

Nå har eg akkurat vore på salg på skadinavisk høyfjellstustyr og invistert i nye stavar og trekkerar. Med andre ord veldig klar for Snønuten!

Yalla: Øystein har fått dispansasjon til å bruke fartsdress fordi han har strikka han sjøl.

Når det gjelder form og sånt har eg jo vert endel skada denne sesongen, så de heilt store forhåpningane har eg vel ikkje.. det viktigste for meg er at det blir ein fin tur!

Ellers har det lurt seg inn ein liten feil i tipset mitt for rennet.. Er svandal eg tipper på andreplass. Kjetil blir mester av trugenut!

Kva med ein logo forresten?

Herved starter eg ein logo-konkurranse..
Utkast sendes til yalla på:
helland(snabel-A)hansmagne dått com

Når eg har fått inn nokre forslag kan eg legge dei ut for ei avstemning..

Hei!
Til dei som lurer på om eg ( Ivan ) Stiller til start i SNO i år, må eg nok betrygge dei fleste med at eg ikkje vil stille der!!! Kan ikkje ta motet fra dei unge og lovande!! Men dersom det skulle være tvil om eg vil stille på banketten, er det på tide å fjærne denne!!! Ivan kommer, og stampen skal nok prøves i år òg….

Nok ein utfordring: Er det nåken som har kontakter i pokal og premiebransjen? Vi skulle absolutt fått tak i ein pokal til i år! Eg har rappa ein på kontoret til studentidrettslaget på NIH, men dn står det holmenkollstafetten 1987 på..

Vi trenger ein vandre pokal som me kan skriva inn tider og vinnere fra alle årene. Når ein har fått 5 napp i pokalen kan han feks få han? Før det kan han stå utstilt på Mo

Viss dette skal bli ett skirenn og ikkje sykkel så må dokk starte intens snødans. Det er cirka ingenting snø der oppe seie bygda ryktene.

det snør det snør.. dessuten går det an å flytta målgang! du må aldri hørra på ryktene i bygdå olav:)

Har nå tegna ein skikkelig fine logo. Problemet er at mine EBDkunnskaper strekke ikkje til mtp. slikt så det får bli med håndtegningen 🙂

Kanskje me kan slå oss sammen for litt brainstorming og utveksling av dattakunnskaper 🙂

Var på hytta på mostøl for en mnd tid siden, og da gjekk eg på ski til døra. Var ikkje så altfor masse snø men det har visst kommet litt etter eg var der. når det gjelder tur til snønuten så trur eg aldeles ikkje at det e nåke problem. Eg må nok melde forfall grunna reise til nord. Tvile på at det e problem med snøen der ja!!! Glede meg:)omh: sida?

hmm snakka m bestemor i går og det va ikkje oppløftende for deres del! Regn, regn og regn på mostøl og omegn!

deltakere på SNOXI: Står du på lista? viss ikkje gi beskjed!

Godalsveien united:
Batty
Yalla
Joppe
Oli

ellers i oljebyen:
El-Cato
Olè
Lars
Kjetil E
Guro
Oghy

Tigerstaden:
Ma$$a
Ingrid
Synni
Turid
Wivestad
Eivind
Kristine
Wilhelm Tell
Håvard T (kanskje)
Sindre (Kanskje)
Helge Halsnes Svandal

Nord for moralsirkelen:
Lars B
Sneglen

Suldalsmafiaen
Aslak
Christian
Øystein

Sverige
Lise

Sikkert nåken eg har glemt, bare gi en lyd sånn at vi har sånn ca antall til banketten.. Er endel som eg ikkje har hørt nåke fra, men som forhåpentlig vis stille forde. eksempelvis hetle, arnvid, osv..

Må bare kommentera at eg, som stolt saudabu, ikke like å bli plassert i tigerstadgruppa.
Under SNO (som alltid) representere eg indre ryfylke og ingenting aent! 🙂

du kan ikkje alltid få det som du vil.. når du rote deg bortover til østlandet så må du tåle litt slikt 🙂 Er skia glida, skoa avstiva og stavane spisslipte?

Skia står i romtemperatur,
Skoa er pussa (viktig for luftmotstanden),
Stavspissane skal spissast før start (tilpassast føreforhold).
Så føle meg klar=)

Hehe, bare ein siste finpuss av formen.
Ette du sette meg opp blant favorittane har eg jo fått heilt prestasjonsangst. =)

Yes, fler jenter rekruteres…usch, töff konkurranse. Men Martine fra Tígerstaden er med om det er plass:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *