Kategorier
Ski

Hardt i Røldal og avreise til Alpeland

FinalerennaOppdatering: Har nå lagt ut nokre av bileta fra Røldal..

Var oppom Røldal i helga. Det var ikkje akkurat drømmeforhold i fjellet. I sjølve anlegget var det steinhardt. Litt trasking på lordagen redda dagen. Fekk eit fint åk ned finalerenna. Ellers lite å skrive heim om fra lordagen. Søndag var det piståkning til den store gullmedaljen.

Det var lite folk på afterskien. Og me (dei fleste?) tok det ganske roligt. Det var biljardspeling og gymnastikkøvelsar på loftet, fram til me haika med ein gjeng galne engelskmenn for å komma oss attende til Hagaminne.

Sidan alpeturen nå er rett rundt hjørne blir det nokre veker til neste gang me okkuperer Røldal. Satser på at det får snødd litt iløpet av dei vekene, for det trengs virkelig der oppe.

Om kun få dager går turen til alpeland, Gasteinerdalen. Det blir folksomt der nede, alt i alt 13 eller 15 menn og kvinner som reiser nedover…

Veret i Gasteinerdalen
Følg verutviklinga..

Vermeldinga for veka me skal vere der nede ser veldig positiv ut foreløpig. Snø-snø-snø og så skine det opp på søndag/mandagen, og holder seg fint resten av veka.

Bilder fra helga i Røldal..

15 svar til “Hardt i Røldal og avreise til Alpeland”

Medan eg og synni var på storfilmen Walk The Line (anbefales på det sterkeste) hadde fleire av guttaboys smørebule i Paradis. khelland var så venleg å preppe Gotamasane og, så nå er alt klart for tur..

Så spørs det då om det blir tid til meir tjadring før turen er igang 😉

viktigste tingå du må vite:
-Viss du ska gå i søvne å legga deg te utforbi ei ukjent dør; kle på deg mer enn en liten boksershorts.
-Unngå badstukamper med charterfinsker – det ender med grining
-unngå ivan med ein radius på 300m når du er på ski viss du vil se dagslys før sommeren kommer
-det meste går bra – bare du har god nok fart!
-skal du bedriva fylleaking uten kjelke fra silverbullet og nedover i byen: stapp ei puta ner i buksene eller gå på jallajoppes «knaben i ein fei» diett i 8 uker.
-viss du vil unngå dugg i kikkerten, trøbbel i tårnet og rusk i røret bør du ta ein prat med ivan og få ei lista over hot og nott
-skal du ein tur på felsenbad må du huska å trimma barten før du går opp i andre etasje

Takker mazza.. Trur du fekk med det viktigste der.
Ivan blir ikkje ett problem og resten skal eg klare.

«khelland var så venleg å preppe Gotamasane og, så nå er alt klart for tur..»

Vil gjerne komme med ein liten korreks ang. preppingen. Det var då vitterlig et suberb teamarbeid så sminka og pudra Gotamasane klar til Gasteinerdalens kvite lø(y)per. Men Joppe Ohnehose var svært delaktig med gode historier, rough gangstamjusic, samt særdeles egna og ryddige prepperom…

Me and Mr. Fredriksen u know… fikk litt lommepenger av sjefen, så det skal kunne gå fint:) Kun kort tid igjen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *