Kategorier
Ski

Tryvann, høydehuset og lang biltur

Kjetil backflip muteFredagsettermiddag satte Alf Romeo snuten mot Tigerstaden, ombord var eg, Joppe og Sirwan. Turen gikk bra, men det var langt, fryktelig langt.. Kom oss til hovedstaden litt før midnatt, Sirwan kjørte heftig telefonering i baksetet og fiksa tre gratis kebaber hos sine venner i Brugata Kebab. Fortreffelig 🙂 Etter masse romstering rundt omkring i tjukkaste sentrum klarte verdskjente Joppe å peile seg inn på Kringsjå, som var kveldens mål.

Lordag var det ski i Tryvann skisenter. Det var hardt i løypene, og enda hardere utforbi, men likevel ein opplevelsesrik dag. Dagen blei brukt til høgfartscrusing i Wyller-løypa, samt hopping og railing/skliing i parken..

Utpå kvelden inviterte Mazza til storslagen feiring i Høydehuset, puben til NIH. Det var samla ein rundt 30 mann og det blei ei solid markering av dagen. Her fekk me sett slideshow av turen han hadde til Marokko, noko som slettes ikkje såg feil ut.. (egen story kommer fra Mazza). Etter dette var det servering av pølser, og masse masse hygge.

Søndag var ein noko redusert dag. Var innom og sjekka leiligheten til broderen og fekk i oss litt kaffi før me satte snuten mot stavangerby! Ein like lang tur som på fredag.

Kjetil har masse bilder fra festen, men han glemte kamera i Høydehuset, så foreløpig er det kun nokre få bilder som eg tok på Tryvann og under kjøreturen..

Sjå bildene fra helga.

10 svar til “Tryvann, høydehuset og lang biltur”

Ai ai ai – du hadde vel ikkje festa det te kroppen din med tau og då skjer slikt… At ein ikkje lære med tiden ;-D

I dag ringte en herremann med navn Helge Svandal. Helge Svandal kunne fortelle at han hadde blitt gjenkjent på bilder noen hadde funnet på et kamera. Helge Svandal var oppdatert på ka som mangla etter festen, tok affære, møtte opp og fikk kameraet mitt. KJEMPEBRA.

Moralen i denne historien er at det lønner seg å gå med rosa skjerf og ha blod på alle klærne når man skal på fest – da kjenner folk deg igjen.

Litt skremt øve at resepsjonen på Kringsjå studentby kjenne meg igjen. Iallefall med slike klede.
Men bra du fekk igjen kamera, vente spent på at bildene skal komme seg på nett. =)

prøverdesperatåsporaoppbatteritilkamerasåegkansebildenefra
festen.vilgjernedrialittsensurførbildenegårpånettet.tryntepåein
bokserailpåtryvannigårogherpatommelensånnatspacefingener
uteavdriftomdagen.moralen(somegburdeinnsettforlengesidener:
unngåalleformerforrekkverk,kasser,bokser,ogandre
fremmedelementeribakkenmedmindreduer15årogharlengre
bukserennski.amen

for å si det sånn: er ikkje for min egen del eg ska driva sensur.. men ok. alt går på nett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *