Skip to content

Fest i Tigerbyen!!

Lørdag 25 Februar blir det grand fiesta i annledning mazzas 25 års dag! Festen blir i pubben på idrettshøgskolen, (høydehuset) der kan vi feste heile nattå eller dra på byen om vi vil det! Viss folk komme på fredagen kan me dra på tryvann å jibba på lørdagen og ut å spisa på fredags kvelden. Satse på bra oppmøte fra oljebyen, (nåke som seg hør å bør etter at eg har pendla til goddalsveien heile høsten) og fine presanger!
Vælkømmne!!!

6 Comments

 1. Joppe Joppe

  EG stille på FREDAG!

 2. eg stille plutselig..

 3. Joppe Joppe

  Meg og Yalla frese oss øve fredags ettermiddag. Kan eg campe i casaMazza?

 4. oslojente oslojente

  jeg vil oooog. kan jeg komme?

 5. Joppe Joppe

  Klart du kan.

 6. Men Oslojente. Kven er du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.