Kategorier
Generelt

So Turn Me On, Dead Man

So Turn Me On, Dead Mankeep it simple, keep it real.

Yallavevsurfar Bjørn aka Plexi, og resten av medlemmene i So Turn Me On, Dead Man har gått online på NRK – Urørt.

Der finne du foreløpig følgande titlar:

  • Make Me Feel Again
  • Enemy
  • Madness
  • Trail of Bread

Last ned sangane og les meir om bandet.

5 svar til “So Turn Me On, Dead Man”

fine! kanskje de stille som live band på SNO06? arrangementskomiteen er på jakt etter et band.. har nettopp prata med bjørn, og det blir covercharge seinere på kvelden og penger i lommane på de som klare å stilla et nåkelunde oppegåande band på påskeaften!

med andre ord endelig en fest uten safety-dance, spre dina vingÂr, og warriors of the world..

Hehe.. Konsert på Mo hadde nok vore ei stor oppleving for bandet. Eg kan desverre ikkje skriva under på at me er eit nokolunde oppegåande band, det skal eg ikkje ha på mi rekning.

Om nokon yallavevsurferar tilfeldigvis oppheld seg i Trondheim lørdag den 11.februar og/viss ikkje/kanskje/eller 1.mars, så anbefale eg deg(dykk) på det sterkaste å ta ein tur på by’n. Drikk deg(dykk) full(e). Ser helst at ein utføre anmodninga på Pias Café (11.februar) eller(evt. og, det slår meg at det er usannsynleg) på 3B(1.mars). Spæll nå ÅGÆ!

hehe.. Pias kafe ja.. Va der på konsert med eit oslo-band eingong.. Kom eit kvinnfolk på 70+ og tok stolen til ein av gjenget eg va med. Hu hadde den sjukaste «hoppedansen» du ha sett noken gong.. Musikken va for hard for meg, men hu storkoste seg Kanskje det va Pia?

Ein tur tebake te bartebyen kunne jo vært kult..?

Eg har aldri truffe på Pia der.. Ikkje veit eg kven du traff på heller. Men at det ska bli kjekt på Pias den 11.februar. . . jupp, treng ikkje seie meir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *