Kategorier
Generelt Ski

Røldal nyttår 05/06

Panorama Røldal Skisenter
Fjellstølhytta er i år okkupert av yallaveven++ nyttårshelga! Hytta ligg midt i skitrekket, så det blir ski-in og ski-out. Dette er same plass som me feira overgangen til 2005. Då var det stor suksess, og me rekne med å toppa heila skiden denne gang.

Mazza har sagt han kan lage ribba, Steinar er klar for nye rakettskiforsøk, Jensen er klar til å rope på elgen, Safety Dance ligg klar på iPoden og alle andre er klar for maks gass!

31 svar til “Røldal nyttår 05/06”

«Den raske songen» ligger under «favoritter» sammen med andre schlagers som «tryggleigsongen», «blå mandag» og «kaviaretarsongen» 🙂

eg er med så lenge det ikkje blir raske songar heile natta. Ei danseløva av mitt kaliber må jo få kvila mellom slaga.

Uheldigvis (?) knakk Mini-skia mine etter knappe 200 meter i Rauland skitrekk sist påske.. Men satse på det blir meir en bare ski, ski, ski og ski, på gjengen i Røldal i år, for eg er veldig klar for partey!! 🙂

Kansje eg og Mazza kan bli eit team på kjøkken 😀 hehe

Ser ut som om det går mot åpning i røldal til helga.. Hva er status på det veddemålet som ble satt opp Hans Magne? Hvem henger enda med, og hvem har røket ut til nå??

er redd eg aldri kommer meg levande derifrå.. har lest mye i media i det siste om de psykiske bi-effektene av det spelet.. for å sei det sånnt: eg trur eg hdde låst dørø mi før eg la meg viss eg budde i goddalsveien 🙂

klippet fra skiinfo.no (røldal):

Det kommer til og bli tatt en avgjørelse 1. Juledag klokka 18.00 om det blir åpning 2. Juledag. Nå for øyeblikket er det regn i nedre del og snø fra varmestua oppe. Røldal Skisenter vil ønske alle RIKTIG GOD JUL Det blir oppdatert her på skiinfo og på vær og føremeldingen på tlf. 53 65 48 01 klokka 18.00 på 1. Juledag. For meir informasjon se : http://www.roldal.com Informasjonstelefon : 907 907 87 / 907 907 77 eller 53654800 Velkommen til ein snørik opplevelse i Røldal Skisenter. Husk på sesongkortene er kr. 200 billigere før nyttår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *