Kategorier
Generelt Ski Surfing

Vinter?

Regn - regn og atter regn
Det nerme seg vinter, og kuldegradene burde vert her for lengst.. Nå er det 15 grader klokka 0700 på morningen. Det er såpass at ein kan surfe uten sko, hette og hanskar. Føler ting ikkje er heilt som dei burde vere, nå som vi har tippet inn i den 11. måneden i året.

Det er vel ikkje for mykje forlangt å få sjå nokre snøfiller nå som vinteren burde vert her.

Abstinensene etter snø begynner å bli store, har sett gjennom ein masse skifilmar og bare lader opp til snøen kjem. Surfing er vel og bra, men kan jo ikkje måle seg med det kvite gull..

Mads er i Stavanger, trur eg må få han til å utføre den velkjente snødansen som han hadde stor suksess med i alpene i fjor.

*praying for powder*

9 svar til “Vinter?”

Eg har ein teori om at eg skal nå ønske meg sommer, sol og varmt vær. Eg skal be intenst om dette . DA tenker eg at sjefen sjølv får fart på vinterproduksjonen.

Sjefen e ikkje te å stola på 😛
Har forresten sett nåke te snøfillene her i skinnvest-/mokasin-/snurrebartland. Men di har gjømt seg under jordå nå.. Ikkje harry trønderane altså, di har ikkje gjømt seg, men snøen har.

Ser forresten at det hersker stor uenighet om bro-problmatikken mellom herr og fru yalla… 🙂 fantastisk bilde forresten.. mistenkelig likt konfirmasjonsbildet over yallasengå..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *