Skip to content

Gi-Gass.no camp på Bore

Padler ut i havet
Gi-Gass.no i samarbeid med Yallaveven arrangerte i helga surfecamp på Bore. Surfsentrum sørget for utstyr og kursing.

Veret var strålande heile helga, og bølgene var bra. Totalt var me rundt 25 mann som plaska i bølgene. Dei fleste av desse var og med på kurset. Rett og slett ei genial helg.

Bilder seie meir enn 1000 ord:
Kjetil sine bilder fra turen.

12 Comments

 1. Surfest* på Bore
  I helga var det tid for ei helg som seint blir glømt. Mads hadde invitert ein god gjeng fra Norges idrettshøgskule til å bli med på surfetur til Jæren. Med strålande vær og godt humør, blei det fullklaff. Ettersom kamera mitt fortsatt har det litt vondt, måtte eg ty til mobilkamera. Litt ymse bildekvalitet i mørkret, men det får ein vel klare å leve med.

 2. mazza mazza

  På vegne av alle i gi-gass vil eg bare få takka alle nepene i godalsveien for ei uforglemmelig helg!
  Joppe: bra orging med surfsentrum!
  Yalla: bra jobb med drikking og kalvabryting!
  Ole m: Bra jobb med å få østlendingene til å føle seg heima…heheh
  Ivan: Bra jobb som fritidsklubb leder!
  Olav: Bra jobb som drama queen!
  Batti: Bra jobb som einaste tilreknelige på lørdagskvelden.

 3. Ohgy Ohgy

  Genial helg! Og skryt te dei som tok initiativet. Eg blir gjerna med på meir surfing! Men eg beklage å måtta meddela at vår alles kjære toalettveske (den med navnet til underteikna innbrodert på) måtte ved heimkomst møte sin skapar. Bøte med livet, gå i grava, bli stedt til kvile… Ja – eg kan ikkja anna å seie enn at det va trist å måtte gi den haltande veska nådestøtet, men det måtte til. Eg skal ikkje legge skjul på at eg ber aldri så lite nag til Yalla og Lise som sørga for ein heilt forjævlig odør oppi toalettveska ved å putte halve festen oppi der… (les: ein halvrøykt sigar, rester av Hans M sin pastamiddag, rester av Hans M sin avkutta fing inntulla i eit blodig klede + ein del ekstra…)

  Men når eg tenker meg om – så e eg vel faktisk kanskje litt takknemlig for at det skjedde òg…

  Håper det uansett blir tatt eit minutts stillhet her på nettsida ein dag. R.I.P toalettveska mi! Du hadde plass i mang eit hjarta!

 4. Var det oppi der eg mista plasteret mitt? Sikkert Rødekorsvakt Øvstebø som brukte den til utrykningsveske under tjeneste. Sigaren brukte han for å tette igjen såret (det har eg sitt i krigsfilmar), og pastaen veit eg ikkje kva han brukte til, men kanskje for å trøste.

  Du har iallefall bevis på dei gode tider:
  Glad gutt med toalettveske.

 5. Joppe Joppe

  Det er trist å høyra. Det èr den fineste toalettvesken eg har sett!

 6. Føler med deg!!!

  Btw. Alle burde hatt en sånn toalettveske!! 🙂

 7. mazza mazza

  Rådsmøtet i gi-gass innvilget betaling av hytter, og viss åge legge inn en saklig søknad er det mulig han får dekka toalettveskå si og!

  det er og stemning for ny surfetur i slutten av november, så det er bare å komme med forslag om ei passande helg!

 8. Ohgy Ohgy

  Takk for muligheten Mazza, men eg trur me ska la toalettveska vandra fredelig inn i historiebøkene. Enkelte ting kan aldri bli som før:)

 9. Lene Lene

  Takk for ei super helg!hadde det skikkelig knall!!Tusen takk te gutta i godalsveien for at jentene fekk sove over ei ekstra natt i kinosalen…!Om det blir ei surfehelg te i nærmeste framtid sees vi nok igjen!

 10. Lise Lise

  nooooooooooooooo Åge!!!! Det var ikkje meg… 🙂 Du ser det at, Yalla hadde matrester mellom tennene, som han mista oppi då han leida itte resten av fingen sin. Sigaren, den lå mellom tärna mine, så det var nok Jalla… Ja, fordi han hadde jo mistet röykefingen og måtte derfor röyke fra tärna mine!!!! Ja, åsså sa han at han likte å röyke sokkene mine, bedre enn snus, sa ha…Föle med deg, Åge! RIP

 11. Ohgy Ohgy

  Det e heilt greit Lise! Eg komme nok ikkje te å gå videre med saken. Men litt googling førte meg inn på følgande link: http://www.monogramservice.no/produktkatalog/toalettveske.htm
  Hadde vore herlig stemnig – og aldri så lite Woodstock-feeling – hvis alle kunne sprada rundt med kver si egen toalettveske neste gang me møtes på Bore… Måtte broderiene bli aldri så fantasifulle:)

 12. Lise Lise

  he he, …shit så sykt!!! Det blir 1. prio på min önskeliste til nissen. LETT!!!
  Takk for tilgivelsen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.