Kategorier
Generelt

Heilt greitt for meg det..

Maskinen er slaatt avEr den slått av, så er det vel ikkje noko å gjera med det.. Fekk ei finfin feilmelding frå Norton Antivirus 2005 idag.. Den meinte datamaskinen var slått av og måtte gjera noko med skriptet. Kva den skulle gjere veit ikkje eg.. Rart eg såg noko i det heile tatt sidan datamaskinen var slått av..

Eg vil nå og påstå at det ikkje var så veldig ondsinnede ting eg dreiv med.. Skulle jo bare avinnstalere Microsofts powertoy, TweakUI.

Stort bilete.

8 svar til “Heilt greitt for meg det..”

Tjolahopp!

Mykje film/tv snakk, har dåkke murt dåkke inne i Paradais..?

Uteblir Stryn turen iår? Blir med på VossaVeko i år då! Min plan e å vær der mandag 20. Møje goodies iår, sjekk http://www.ekstremsportveko.com.

Slide ellers med å logga inn på veven … e eg blitt utelatt av veven v5.0 … buhu 🙁

tror neste jeg skal stille i mine «nye» dynastar ski som jeg kjøpte billig av menig helland for 2 år siden. selv om det cigga er 10 år siden ejg stod på ski sist, hadde det sikkert vært et artig syn.

husk å ta mye bilder da yalla

Må korrigere deg litt der TØG, grenader er min rette grad. Følte det var viktig å få dette på plass. Følte det var viktig å få dette på plass. Følte det var viktig å få dette på plass. Følte det var viktig å få dette på plass. Litt forsvarsklikkis.

Forresten så er det de råaste og feitaste dynastarskiene du har. Tidløs design og uberbra kvalitet, gjer at du kan forenes med dine gamle skitalenter på null,niks!

@ mr. fis(ter):-) : Happy trip to Foss.
@ dykk Strynfarerar, eg kjem sterkt tilbake!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *