Kategorier
Generelt

Sky Captain and the World of Tomorrow

Sky CaptainGwyneth Paltrow, Jude Law og Angelina Jolie spiller i denne utrolige filmen. Ei eventyrlig reise i ekte James Bond stil.. Ein kjekk film for unge gutar og jenter, som ønskar ei romantisk og actionfyllt avslutning på mandagskvelden.

Som alle andre filmar endar denne filmen godt, Jude og Gwyneth blir kjæraster og dei dryle den store stygge skurken i siste scenen..

Og ein ekstra höydare er jo å sjå slike filmar med Groven, for då blir det alltid litt hyling og skriking i ‘skremmande’ scener.

Eg vil gi denne filmen ca gode karakterer på ein skala.

Filmen hjå IMDB.

5 svar til “Sky Captain and the World of Tomorrow”

Sky captain må ha vore den mest elendige
filmen som eg har sett, men
smaken er som baken…

Sky captain må ha vore den mest elendige
filmen som eg har sett, men
smaken er som baken…

Trur ein av hovudgrunnane til at eg likte den, var at eg lo så møkje av Tor Øvind kvar gang han vart skremt og gjemte seg bak puta.. 🙂

Høg spoilerfaktor her forresten. Mulig den bør sjåast.

Følte ikkje det var så farlig å spoile i denne ‘omtalen’ siden du forstår det der i første scenen 😉

er alltid artig å sjå film med tor øyvind. eg kom ned trappa midt i ein middels spennande scene, skreik litt høgt og tor øyvind letta fra stolen og kasta ein snusboks etter meg. fekk med meg slutten på filmen og er enig med admin at den ligner ein bondklassiker.

Hahaha, du er tøffe på avstand ja Bjarte!. Hadde du vært litt nærmere så hadde jeg gitt deg en liten pyllefikert…… koffår har kje dåkken någen koselig og rolig filmar… Det er jo bare skumle greier dåkke har!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *