Kategorier
Generelt

Hurra for Andersen

Andersen som Kong HaraldIdag klokken 17:30 ringer Groven og lurer på om eg og Ingve vil vare med på revy. Revyen begynte klokka 19:00, så det var bare å hive seg i det.. Det var premieren på Rune Andersen sitt nye show ‘Hurra for Andersen’. Her var det masse imitasjoner av kjente og mindre kjente celebriteter i inn og utland.

‘Ringenes herre på fire minutter’ var eit av høgdepunkta, me kan vel og nemne ‘Kongeklubben’ som eit bra innslag.. Ellers syntes eg det var eit godt stykke imellom latterkulene.. Ellers hadde han Erna Solberg parodien, som du kanskje husker igjen fra ‘Harald gjør ting han ikke kan’, her syns eg Harald Rønneberg gjorde ein bedre jobb!

Den som imponerte meg mest var gitaristen, han kjørte nokre rimelig heftige soloar 🙂

Les meir om Hurra for Andersen i Stavanger Aftenblad

Kva syns forresten du Magnhild?

3 svar til “Hurra for Andersen”

ja, altså, eg synst jo det va steinbra….:) fekk vondt i kjevemuskulaturen eg…hehe
han e utrudlige den maen!!:)

Ja, slapp nå sitte heime i sofaen hvertfall 🙂 hehe Nei, så gale va det ikke da.. Den «Fulle folk» imitasjonen synest eg va ein av dei beste faktisk 🙂 (Kjende meg igjen der..)
Skal eg gi eit terningskast, så blir det en 3’er tror eg.. det som også trekker ned var litt dårlig lyd… 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *