Kategorier
Generelt

Yallatur til Afghanistan III

Hoilaloiola. Her komme nok en hilsen frå sydøstlige breddegrader. Nå for tiden begynner været å ligne på sånn som eg trudde været skulle være her nede (stilig setning), det begynner å bli varmt. Når det begynner å bli varmt, blir det ganske tørt, når det blir tørt blir det innigranskauen støvete. Dette fører til at når man har vært ute på oppdrag, så er nasen full av «sement» og man må bruke trykkluft til å blåse rent hår, klær og alt enkli.

Ellers var man jo heime på leave i påsken, nåke som var skikkelig herlig. Gleder meg stort til neste som begynner 19. mai. Den skal for det meste tilbringes i Bergen hos Tonje 🙂 🙂 men skal også ha et par dager i Stavanger (Mor har lovet å lage komla + at det kanskje blir ein fest??) og litt på Sand. På Sand har Vati snart fått orden på Futtien (les Alfaen), så nå gleder eg meg til frese litt rundt i den.

Av store ting som har skjedd her nede, kan det nevnes at me har laget oss volleyballbane. Med sand hentet frå Kabul river og fiskegarn som nett kan det ligge an til mang ein kjekk stund der. Forresten så var det litt nedtur når me skulle spille første gangen, holdt eg på å trø på en skorpion!! Har nå begynt å rake banen godt før me setter i gang.

Forøvrig er det stilt å rolig her nede, og truslene Talibanerene kommer med er det lite hold i.

Andre ting:

– Har nå vært i butikken til bokhandleren.

– Har startet ett prosjekt med å ta bilder av de verste skrivefeilene på Afghanske skilter (de er ganske kreative når de kommer til engelsk rettskrivning).

– Begynner å skjønne det militære systemet, selv om det er vanskelig å forstå at et så gammeldags, tregt og lite effektivt system kan funke 🙂

– Har enda ikke sett camelspidere som kan bli middagstallerkenstore, liker å gjemme seg i soveposer og kan springe fortere enn Yalla rundt Mosvannet. (håper heller ikke eg ser noen).

Me sjåast rett etter 17.mai. (Dette er forresten den første 17.mai eg ikkje har tilbringt på Sand!

Grenader Kjetil

4 svar til “Yallatur til Afghanistan III”

Jøss første 17.mai utafor trygge omgivelsar.. Det blir hardt 🙂

Du smikke frå deg på beachcourten rekne eg med?

Og når det gjelde camelspidere, så er det nok ingen som hadde holdt følge rundt vatnet nei 🙂

Hadde vert bra med ein tur te fonna!
De har sikkert snart glemt de mindre forseelsene til team jallaweven fra forrige besøk 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *