Kategorier
Generelt

National Treasure

National Treasure coverEg og Tor Øyvind bestemte oss for å sjå film.. Me starta filmkvelden med å bestille to ekstra store ‘big-tasty’ menyer på McDonalds, sidan me skulle eta og sjå film samstundes blei det til at me rigga oss til i stova, og ikkje i kjellarkinoen. Me kjørte litt gambling på filmvalget, og bestemte oss for at den filmen som sto i spelaren, den sko me sjå.

Filmen som sto i xboxen var National Treasure, regissert av Jon Turteltaub og med Nicolas Cage i hovudrolla.

Eg vart faktisk positivt overraska over denne filmen, hadde ikkje store forventningane på forhånd. Men den var egentlig ikkje så verst. Var litt likheter med ei knallgod bok eg leste for ikkje lenge sidan, Engler og Demoner av Dan Brown. Familien Gates har i fleire generasjoner jaktet på ein stor skatt, og me følger Ben Gates (Cage) i hans jakt på skatten, dei finner stadig nye ledetråder og må samstundes sørge for å finne skatten før ‘fienden’.

Filmen er verdt å sjå, og eg gir den gode poeng på ein skala!

National Treasure hjå IMDB

Ett svar til “National Treasure”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *