Kategorier
Ski Snønuten Open

Nokre fleire bilder fra SNO og Østerrike

Har mottatt noen bilder fra årets Østerriketur. Dei er tatt av Fredrik Nilsson. Bildene er tatt på fredagen, siste dagen på ski. Foreløpig ligger det to serier av Ivan som tar frontflip og nokre enkle bilder av diverse annet. Planen er at det kjem litt fleire bilder fra Fredrik om ikkje altfor lenge. Bildene er tatt med hi-tech utstyr, så her er det åtte bilder i sekundet på hopp-sekvensene 🙂

Har også fått lagt ut litt fleire bilder fra afterskien på SNO-05. Her er det Hilde Hovland som har vert fotograf. Satser fortsatt på å få inn litt fleire bilder fra SNO-05 🙂 Så dei som har bilder dei ikkje er redde for å få publisert, må sende dei til helland (at) hansmagne.com.

Bilder fra Bad Gastein 2005
Bilder fra Snønuten Open 2005

3 svar til “Nokre fleire bilder fra SNO og Østerrike”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *