Kategorier
Ski Snønuten Open

Snønuten Open i media?

Skal SNO endre sin mediapolitikk? Du er med og avgjer!

Ledelsen i SNO har alltid hatt «nei til media politikk». Men nå etter stort press fra fleire mediekanalar, store og små, byrjar ledelsen å lure på om dei skal lette på sløret?

Yallaveven har alltid hatt enerett på SNO-dekning. Skal det fortsette slik eller skal vi sleppe oss laus og gi media tillatelse til å skrive om dette store rennet?

Me let folket tale, du er med og avgjer! Har du veldig sterke synspunkt på dette, er det bare å skrive ut all frustrasjon i kommentarfeltet!

Gi lyd ifrå deg! Du er med på å forme SNO si framtid 🙂

Gå til avstemning for mediapolitikkendring

SNO-05Har også endelig fått lagt uten noen bilder fra årets SNO. Dei fleste er tatt av Kjetil, og som alle vett så gikk ikkje han så langt oppi lia i år. Slik at det er mest pausebilder og bålkos, men han har visst fått eit par fra afterskien og. Medan me ventar på fleire bilder så kan dykk kose dykk med dei som ligg ute til nå 🙂

Foreløpige bilder fra SNO-05

12 svar til “Snønuten Open i media?”

Ja til pressedekning, men kun hvis Helga e med frå lappen 🙂

Fikk i dag ein telefon fra en journalist i aftenbladet som ville skrive om SNO.
Eg sa at me saa langt har sagt nei til media av flere grunner:
– Et organisert skirenn i utmark krever tilatelse fra grunneiger. Skrives det om rennet i aviser blir det fort veldig organisert og me har ingen tillatelse enda.
– Me har allerede sagt nei til Suldalsposten, og derfor blir det feil aa si ja til aftenbladet.
– Eg vil ikkje staa som talsperson for et uorganisert kameratrenn. Det kan like gjerne naaken andre gjore.
– Me trenger ingen omtale, jungeltelegrafen er nok for oss, slik at vi har kontroll paa koss det utvikle seg.

Dette likte journalisten daarlig og lovte at me aldri kom te aa faa naake omtale i den avisa.. hahahaha stakkars oss

Uansett tror eg at ryktene om rennet har overgaatt dimensjonene paa selve arrangementet.. Egentlig ganske festligt, og det blir nok ikkje mindre av at me nok ein gong nekte media innpass..hehe
Det me maa diskutera er om me skal fortsetta slik det er i dag, at det er uhoytydelig og kun for de me vil invitera, eller om vi ska gjore mer komersielt. Ska me laga ett stort renn der alle kan vaere med, og avisene kan skrive i vei har me gjort et valg det er vanskelig aa gaa tilbake paa. Det vil og kreve mye mer arbeid og resurser.
Det er ingen hemmelighet ka eg syns, men det er flertalle som bestemmer. Skriv inn og si ka du meine.

Eg er vel og ein av dei som er enig med Mazza.

Eg meine SNO skal fortsette å vere eit «kameratrenn». Det er jo igrunnen fritt fram for dei fleste og delta, så lenge dei kjenner noen som kjenne noen som har deltatt før..

Mediadekning blir det nok av på Yallaveven 🙂

Hmm.. Forstår ikkje heilt ka dokke er så redde for. Slik eg ser det så er ikkje dette noko anna enn ein litt utvida topptur i påsken. Og dersom media vil laga ein artig påskereportasje om dette, kva gale skal det gjere? Det vil jo berre bli god Suldalsreklame, og få fleire til å kome seg til fjells. Og kvifor skal må det bli meir kommersielt pga av dette? Så lenge ein får fram at dette er relativt uorganisert, så er det vel ingenting i veien for om det er 20, 50 eller 100 stykk som tar seg ein tur til topps på Snønuten neste påske.

Mistenker at Mazza i all hemmelighet har selgt alle rettighetene til FriFlyt 🙂

Ska sei diskusjonen blei saklig!!!! 😀 Jungeltelegrafen funke jo godt den også (Far og Dagfinn skal jo bla. være med neste år), åsså e det vel ikkje om å gjer å ha med mest mulig folk.

Men, eg har ein plan; me hype SNO mest mulig, og krever penger for at folk skal få delta. I tilleg til sponsorpenger bør me kunne leve fett fra påske til påske!! Åsså kan me drikka så møkje jubelbrus me vil når tiden er inne for å gå på Laksagarden 😀 (som om det pleie gå bra!!!) Terje Haakonsen har jo fått til TAC!!!

Har tenkt litt på dette med mediadekking, men har ikkje komt fram til noke banebrytande.

Er i alle fall for at SNO skal fortsetta å være eit kameratrenn med invite only. Den sosiale delen er jo den klart viktigaste! Blir turen opp like kjekk viss det er med 100 deltakarar? Det er jo flott med ein 4-5 nye fjes kvar gong. Føler me har funnet eit opplegg som funker bra, både rennet og festen etterpå 🙂

Er veldig enig med Bjarte her. Samtidig er det nok på tide å ta ein prat med grunneigeren uansett. Når det gjelder media må eg vel si at måten journalsten fra aftenbladet opptrådde på, hjalp heller ikkje saken hans. Når suldalsposten ringte i fjor, forstod de godt argumentene mine for ikkje å skriva nåke, men eg lovte å ta kontakt viss det blei aktuelt. Ein mulighet er å la feks frilands journalist Midtun fra Sauda skriva for lappen? Han er jo med på rennet sjøl, og vett ka det dreie seg om. Samtidig kan han tjena nåken kroner sånn at han kn bestikka veivesenet, sånn at de åpne veien te Skisenteret på Stryn tidligere! Eg er i utgangspunktet mot media dekning, men kan være med på nåke sånt viss det er det folket vil. Arrogante paparatzzier fra Aftenbladet derimot kan ta seg ei pera.

Lenge leve SNO – kameratrennet! Min store glede å traske til Snønuten med gode kompiser e jo nettopp å sleppe å stange i kø i skitrekk midt i påsken.

Med invites only vil det jo og bli status å kunne delta.

Og ein ting te: Med 100 deltakere og 1 min. intervall blir det fort kulse for siste mann… Kanskje me kunne invitert Aftenblad duden til ein kald opplevelse når me har passert deltaker nr. 100 🙂

SNO – Suldals svar på LIDL!!! 🙂

For å sei det først: Eg blei utrulig imponert øve heile Snønuten-konseptet; turen, folkå, veret, alkoholen og festen. Mycket bra! Om eg ska ta på meg å skriva litt for diverse vekelappar her og der vett eg ikke om e ein god idè:) Eg syns SNO ska bevara «mystikken» og di uformelle rammene. Eg jobbe ein del med arrangement av meir formell art, og eg love at hvis ein først velge å gå den veien, så blir det MASSE arbeid. Då e det plutselig juridiske ting inne i bildet – og det komplisere ganske så masse. Ser for meg at det i stor grad kan «drepa» heile moroa.

Når det gjelde åpning av veien te Strynefjellet, så blir den ekstra sein i år – fordi undertegnede ska ha dei optimale trenigsforholda heilt for seg sjøl et par veker ekstra i et håp om å oppnå bedre plassering i SNO ’06!

Nei – min sluttapell må bli at dåkke lar SNO ver akkurat sånn som det e i dag, og bare rekruttere i det små via venner og venners venner.

Etter at 38 stykk har avgitt stemme så er ståa slik:

Nei til media 55.3%
Ja til media 44.7%

Det betyr vel at me holde oss til gamle bestemmelser..? 🙂 Nett slik fleirtalet likar det..

Avstemninga er no stengt og fleirtalet vinn..? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *