Skip to content

Grei årnings

BenQ PB6100 Snakket med BenQ idag angående min kjære 6100 som har fått «flekkevirus». Den viser noen flekker som er lysere enn resten av bildet. Veldig irriterende i mørke scener etc.

Fikk beskjed om at iløpet av fem dager så kom det folk på døra og henta projektoren. Dei hadde samtidig med seg en ny som jeg fikk 🙂

Snilt gjort av BenQ det 🙂

5 Comments

  1. Hmm.. det «flekkviruset» er det vel du selv som er årsak til.. Du har vel kladda med dei store feite fingrene dine på linsa tenke eg 😀 😀 hehe

  2. hmmm.. linsa er vaska og gnikka på så det er ikkje problemet.. har lest om flere på http://www.avforum.no som har samme problemet. det gjelder forskjellige dlp-pjer, og er lys som slipper ut fra «kabinettet» en eller annen plass.. eller dritt inni systemet 🙂

  3. Vet nå ikke eg… 😛

  4. Velvel.. nå viste deg seg å ikkje vere så enkelt likevel. Dei hadde ikkje fleire 6100, så dei sendte meg det eg trengte for å få sendt den gratis inn til dei, så skulle dei fikse den asap og sende i retur..

    Går nok greit det og da..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.