Kategorier
Ski

Kveldens prosjekt..

Ikveld skal det «tunes og tweakes». Planen er å endeleg ta meg tid til å sette opp ffdshow på HTPC-en. Det vil mest sannsynlig (forhåpentligvis) føre til ein über bildekvalitet på projektoren 🙂 Det er ikkje så altfor mange dagene til episode 17 av Lost er klar, så satser på at htpc er tweaket og klar til den tid!

Sånn ellers er det lite som skjer. Fina veret og beine veien.. Og det nærme seg Bad Gastein med stormskritt.. Høre masse rykter om at Mazza gir jernet for å klare å komme seg nedover. Har det ordna seg?

2 svar til “Kveldens prosjekt..”

Hey! Fikk du gang på ffdshow’et elle?? Noe må du ha gjort, siden du ikke gidda å trimme pølsa i dag 😀 😀
Men sånn ellers, eg er klar for en ffdshow test når det er klar! Muligens det er noe for FiDo’en også 😛

nja, fekk innstalert alt som trengs igår vaffal. Men så begynte Cæsar før eg fekk sukk for meg 😉 neida, men alt er innstalert ogslikt, men for øyeblikket så får eg bare lyd og ingen bilde når eg pre-prosessere med ffdshow.. så ikkje i mål for å sei det slik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *