Kategorier
Generelt

Lost

LostHar nå begynt å se Lost i heimekinoen. Har til nå sett dei tre første episodene, og det ser ut til å vere veldig bra. Såg tre igår kveld, så blir det vel eit raid med episoder ikveld. Sesong 1 består av rundt 20(?) episoder à ca 40 minutt.

Det er ein «nyvinnande» serie med litt X-Files preg(?). Mye ukjende ting skjer på øya, og det er spennande heile tida. Du kan lese meir om serien på lost-tv.com. Der kan du lese mer om plottet, skuespillerene m.m. Den offisielle sida til serien finner du på i-am-lost.com.

Eg anbefaler deg iallefall å få med deg serien. Den går visst på TVNorge onsdager klokka 21:35. Og den har og sporadiske visninger i Yallakinoen!

20 svar til “Lost”

Da var siste episode Lost vel plassert på compaq’en. Så får vi se om det blir tid til den i kveld..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *