Lost

LostHar nå begynt å se Lost i heimekinoen. Har til nå sett dei tre første episodene, og det ser ut til å vere veldig bra. Såg tre igår kveld, så blir det vel eit raid med episoder ikveld. Sesong 1 består av rundt 20(?) episoder à ca 40 minutt.

Det er ein «nyvinnande» serie med litt X-Files preg(?). Mye ukjende ting skjer på øya, og det er spennande heile tida. Du kan lese meir om serien på lost-tv.com. Der kan du lese mer om plottet, skuespillerene m.m. Den offisielle sida til serien finner du på i-am-lost.com.

Eg anbefaler deg iallefall å få med deg serien. Den går visst på TVNorge onsdager klokka 21:35. Og den har og sporadiske visninger i Yallakinoen!

20 thoughts on “Lost

  1. eg har no sett alle på Guffen.. Venter på noen nye som er på vei. Du får nok begynne for deg selv fido, siden du ligger noen episoder bak 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *