Kategorier
Generelt

Around the world in 80 days

Around the world in 80 daysIkveld har eg snurret film i kjelleren.. Leita etter en enkel komedie i arkivet , og valget falt på Around the world in 80 days regissert av Frank Coraci. Ein enkel og grei film, med Jackie Chan i ei av hovudrollene. Har du ikkje annet å finne på ein torsdagskveld, så er det greit å sjå denne filmen, men den er ingen höydare.. Har også endel kjente gjesteskuespillere: Arnold Schwarzenegger, John Cleese, Owen og Luke Wilson foreksempel.

Handlingen er enkelt og greit ein vitenskapsmann som vedder med en annen, at han skal klare å reise verden rundt på 80 dager. Han har med seg Jackie Chan, som har stjålet en buhddafigur fra «The National Bank of England» og skal frakte denne til hans egen landsby, som er den rettmessige eier av statuen. Selvsagt dukker det opp en jente som blir med på turen, og dei klarer på den måten å putte inn litt forelskelse og slike ting.. Ellers er det litt action, i kjent Chan stil.

Jaujau… Nå får me vel fyre igang web-tv 😉

4 svar til “Around the world in 80 days”

Crossroads har eg ikkje sett, kanskje det blir neste på kinoen 😉 Har hørt den har eit solid plott, og genierklærte skuespillere..

Har med den i arkivet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *