Kategorier
Ski

Søndag blir det kanskje Røldal

Yalla under SNO04Det kan hende det blir Røldal på søndag viss vergudane roer seg ned, og det ikkje blir meir Gudrun, Hårek, Inga og slike ting. I følge Skiinfo – Røldal er det fortsatt masse snø igjen. Mildvêret har ikkje slått ut i Røldal, kanskje har det til og med kommet litt nysnø? ser ikkje så aller verst ut 🙂 Veret for helga ser ganske så greit ut igrunnen.. Eller iallefall godt nok.

Synnøve reiser fra Sola natt til lordag, så me kjem oss ikkje opp før søndagen. Viss det blir no av så blir det Sand på lordag, så Røldal på søndagen.. Bjarte var ganske positiv til litt snø..

Andre som har tenkt seg oppover? Hørte rykter om at Mazza skulle hive seg på haukeliekspressen, men mine kilder er tvilsomme..

Legger også merke til at det har blitt veldig rolig i forumet etter omlegging til versjon 4.0 av Vevens brorskap. Eg har enda ikkje fått integrert forumet skikkelig. Men det fungerer like godt som før likevel 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *